Marie Licciardo

 

MARIE LICCIARDON SUOMEN, POHJOISMAIDEN JA BALTIAN VIERAILU


Tervetuloa Marie Licciardon kotisivuille.
Tarkempaa vierailuohjelmaa voit katsoa
ajankohtaista sivuilta.

Voit tutustua myös halutessasi aikaisempien vuosien äänitteisiin Tallenteet -lehdellä. Hyviä kuunteluhetkiä!

Marie on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan vieraillut Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä edelleen hän on Herran lähettämänä saapunut uskollisesti maihimme varustamaan Kristuksen seurakuntaa profeetallisella palvelutyöllään.

 
Marien sydämessä sykkii todellinen Jumalan antama rakkaus Hänen omiaan kohtaan.
Herra lähettää Australiasta asti palvelijattarensa tänne maailman perukoille,
Koillis-Euroopan kolkalle pesemään seurakuntalaistensa jalkoja. Siinä näkyy todellinen Jumalan rakkaus. Ja siinä näkyy myös Hänen palvelijattarensa pyyteetön halu osoittaa näin vastarakkautta Jumalaa kohtaan olemalla kuuliainen Jumalan kehotukselle ja äänelle lähteä palvelemaan Hänen seurakuntaansa. Loppujen lopuksi on kyse Jumalan suunnattomasta rakkaudesta kansaansa kohtaan.
 
Marien sanoma on uskonhenkistä, Jumalan Hengen inspiroimaa, henkilökohtaista uskoa ja hengellistä elämää kohottavaa ja vahvistavaa! Hänen opetuksissaan on korostunut raamatullinen totuus, että Kristus sisimmässäsi ja Hänen Henkensä, Pyhä Henki aikaansaavat kaiken hengellisen hyvän mitä elämiseen ja olemiseen tarvitaan Jumalan lapsina. Tämä on ja tapahtuu Jumalan rakkaudesta, Hänen armostaan, kertakaikkisena suvereenina lahjana ihmisiä kohtaan.
 
Kaikki on annettu ja lahjoitettu elämiseen ja olemiseen Jumalan lapsina Kristuksen vanhurskauttamistyössä ja sen kautta. Jos olet antanut elämäsi Kristukselle ja sinut on lapseutettu Hänen omakseen Pyhän Hengen kautta, kaikki on perustettu tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa elämässä selviytymiselle - ja kaikki on siinä luotu myös täältä ajallisesta elämästä iankaikkiseen elämään siirtymiselle. Jeesus sanoo: ”Minä olen tie, totuus ja elämä.”
 
 
Marien julistama sana on aina evankelista. Jumalan profeetan sana on aina ilosanomaa siitä, että Jumala on tullut Kristuksessa maanpäälle ja sovittanut maailman synnin, jotta sinulla olisi mahdollisuus tulla Jumalan luo ja pelastua iankaikkiseen elämään. Sinä olet tervetullut Jumalan luo – missä oletkin tällä hetkellä tai missä kuljetkin.
 
Tule! Tule Kristuksen luo ja anna pelastaa itsesi Jumalan ja Hänen perheväkensä yhteyteen. Tämä on Marie Licciardon ja Jumalan profeetan tärkein sanoma Jumalan seurakunnalle kaikkialla maailmassa!
 
Odotamme innolla, mitä rakastavalla Jumalalla on tänä vuonna annettavaa Hänen seurakunnalleen ja
kansoille palvelijansa kautta!
 

 

Snl. 3:5-6
Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.
Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa.