Biografia


”Marie on toiminut palvelutyössään yli 23 vuoden ajan. Palveluun on sisältynyt mm. katuevankeliointia sekä pastorina ja profeettana toimimista. Marien lahja on toimia tarkkojen henkilökohtaisten profetioiden alueella. Lisäksi hänellä on hengellistä näkökykyä ja viisautta viimeisten aikojen tapahtumiin. Marien toimii tarkasti Hengen lahjojen alueella, mikä vapauttaa Pyhän Hengen voitelun parantaa sairaita, tuo vapautuksen vangituille ja pelastuksen kadotetuille. Pyhä Henki on opettanut ja kouluttanut Marien henkilökohtaisesti.

Herra on käyttänyt Marieta palvelemaan ihmisiä yhteiskunnan eri osa-alueilla ympäri maailmaa, mm. Australiassa, Singaporessa, Suomessa, Intiassa ja Ruotsissa. Herra on armoittanut Marien poikkeuksellisen selkeällä profeetallisella sanalla, minkä kautta Herra on kutsunut monia eteenpäin viisitahoiseen palveluvirkaan, liike-elämään ja yhteiskunnan hallinnon erialueille.

Tällä hetkellä Marie on vuosittaisella palvelutyömatkallaan Singaporessa, Ruotsissa, Virossa ja Suomessa. Ota yhteyttä meihin, niin saat tarkempaa tietoja Marien vierailukalenterista ja puhetilaisuuksista. Palvelutyömme tukikohta on Brisbanessa, Australiassa. Sähköpostiosoitteemme on: info(at)jesuslightsministries.com.”